Den siste amerikanske Hobos-filmanmeldelsesanmeldelsen.

film7

Jeg jobbet tett med Titus Moody for å produsere filmen “The Last American Hobos”. Nylig fant jeg noen anmeldelser av filmer … jeg så … nevnt.

Jeg jobbet tett med Titus Moody for å produsere filmen “The Last American Hobos”. Nylig fant jeg noen filmanmeldelser på Internett. Ser jeg noe av mitt tidlige arbeid i musikkbransjen, er jeg veldig glad for å se at jeg er spent på å nevne noen, og noen er ikke så sympatiske. Det er flere stavefeil og samme feil. Denne filmen ble faktisk ikke gitt ut på slutten av 1970-tallet, men ble utgitt rundt 1971 eller 1972. Følgende er flere sammensatte eksempler på dem. Jeg korrigerte stavefeilene i denne artikkelen. Jeg prøvde å kontakte plakaten, men det har ikke kommet noe svar ennå.

Den amerikanske drømmen

Det er ingen varsel om copyright, fordi gjennomgangen behandler arbeidet mitt, tror jeg at jeg har rett til å kommentere det slik.

Hvis du noen gang har ønsket en nærbildeopplevelse av trampen og deres gamle gutter i virkeligheten, er dette en av de sjeldne filmene, bare tilgjengelige. Filmet i form av dokumentarer og historiefortelling, gir historien til hjemløse; tilbake til ham begynte han å ri på jernbanesporet, jobbet hardt under den store depresjonen, og han satte et skilt i nærheten av huset, som er en vennlig hjemløs mann. Hal Jon Norman-skuespillerens gamle gutt, og han mistet føttene litt og prøvde å hoppe på et tog i bevegelse som ungdom. Den beste redigeringen av lydsporet produsert av Judy Phillips er å være som Hobo.

Amerikanske soldater

Den skal henges av Gary Revere: Brothers Chaparral, Wayne Storm, Brian Mark og Hobo fra Street Skuespillere og journalister hadde med seg Hobo Jungle Nobel Horse Ochsel, Mike De Tempel og Salvation Army Band. Denne filmen er sjelden å se og er bra for samling. For mange år siden så jeg det under en visning og kjøpte et lydsporalbum fra garasjen. Kembergs albumcoverfotografering for lydsporet er brettet ut. Det er en unik samling, og dens egne rettigheter er stramme. Dekningskommentar, “Judy Russell Gary Revell Byron Spears Movement”. Sangkredittene viser at Gary Revel skrev og / eller fremførte omtrent halvparten av albumet. Jeg husker at Titus Moody produserte samme regissør. Filmen hadde premiere på Hobo-konferansen i Brit Psychiatry, Iowa, på slutten av 1970-tallet. En hyggelig underholdningsfilm. …