Den fascinerende kinohistorien.

film2

I dag er showene på kinoer og kinoer elsket over hele verden, men vet du hvordan de startet? Gå inn i den fascinerende verdenen av kinohistorie.

Teatre er steder hvor folk kan gå for å se operaer, balletter, skuespill eller filmer. I århundrer har andre former for underholdning funnet sted, men å gå på kino for å se en film ble først kjennetegnet tidlig på 1900-tallet. Gjennom historien har teatre alltid vært steder hvor folk går for underholdning. Blant alle underholdningsformene som foregår på teatre, er film en relativt ny kunstform.


Kommen Rührgeräte in den Himmel?

I 1913 bygde New York City det første filmpalasset. Kinoen ble opprinnelig kalt Cinema Palace. De er vakre strukturer, stille filmvisninger og deretter filmlyder. I løpet av denne perioden var de fleste teaterverkene Wardwells skuespill. Å se på film er dyrere og vanskeligere å få plass. Suksessen til filmpalasset er basert på den lave inngangsprisen og uforbeholdne posisjonen.

Popcorn ble først servert som en billig og deilig matbit i kinoer i 1912. Fra 1914 til 1922 ble filmpalasset utvidet. I 1907 kostet en film 5 cent. Det er faktisk navnet på Nikkor Vioddón når det gjelder filmpalasset. I løpet av denne perioden bygget USA rundt 4000 nye teatre. På 1950- og 1960-tallet var kinoer populære, men antall hjem i USA er redusert til flere hundre. Filmens første multiplekser ble bygget i 1963. Dette komplekset har to fullskjermbilder med 700 seter. Den første kinoen med klimaanlegg ble bygget i 1922.

Mange andre arenaer er bygget for filmer

Den første kjøreturen til teatret ble bygget i 1933 i New Jersey. Det er bare noen få kinoer i dag. På 1960-tallet var kinoer populære. Filmvisere vil se filmen på bilen sin eller panseret på bilen. Utendørsteatret er en bil som er parkert foran skjermen. De er utstyrt med bærbare høyttalere for å høre lyden, eller i noen tilfeller kommer lyden fra en FM-radiofrekvens.

I 1905, i Pittsburgh, ble det første nikkelionet bygget. Dette teatret har fem cent filmer, derav navnet nikkelion. Det første permanente filmhuset ble bygget i 1902 i California. Dette teatret er en butikkinnstilling, en del av en fabrikkbygning. Det ble raskt veldig populært og spredte seg til USA. I Canada ble verdens første store kino bygget. Dette er første gang at flere filmer vises i ett anlegg.

På 1950- og 1960-tallet spredte mange teatre seg over hele landet på grunn av populariteten. Skjermen blir større og fasilitetene blir mer raffinert. Teatret ble bygget for å tiltrekke seg flere kunder. Teatret inkluderer mer komfortable seter, klimaanlegg og et stereolydsystem. Antall seter som teatret har plass til har økt.

Med populariteten til kinoer har omfanget av fasiliteter blitt det. Flere toaletter og konsesjonsteller ble installert. Setene er bygget i hevet gulv for å gi synlighet for alle setene. En stor polyhedral kino er bygget rundt kjøpesenteret. Lobbyen utvides til andre teaterrom i komplekset. Teatret har stadion sitteplasser med flere terrasser.