Liker du 3D-filmer, men hva er din mening?

film3

3D-teknologi skaper mye plass for folk i film- og TV-bransjen og mye moro for filmelskere, men er det veldig bra for deg?

For tiden kan det være et forferdelig problem å tenke på, men noen rapporter indikerer at denne teknologien ikke har nådd kompleksitetsnivået, og øynene dine kan tro det blindt. Noen fans klaget over at de følte seg ukomfortable etter filmen, men folk kan ikke helt klandre vitenskapen fordi menneskets øyne også er utsatt for bombardementer.

Hovedproblemet er å akseptere øynene dine. Vel, du kan sammenligne det med armbryting. Ikke si at bryting er en dårlig sport fordi det gjør vondt! Det avhenger av styrken på armen din, hvis den er sterk nok til å håndtere denne sporten, er den noe for deg, men hvis armen din er svak Å, ikke si, denne sporten er for deg!

3D-filmer er like

Hvis øynene dine er sterke nok til å takle det, er all underholdning noe for deg! Vet du hvordan denne teknologien fungerer? Vel, den introduserer to bilder (moderat forskjellige), Få den ene til å bli plassert på den andre. Vil skape dybdeoppfattelse. Restearbeidet hjemme må oppleve spesialeffekter fra øynene dine. Øynene dine må fungere sammen, men hvis de ikke kan gjøre det, kan du møte bivirkninger.

Bivirkninger inkluderer mild hodepine, tretthet i øynene, milde synsproblemer, tretthet og til og med reisesyke i ekstreme tilfeller. Folk bør ikke begynne å få panikk når de hører navnet på reisesyke, fordi det bare oppdages i sjeldne tilfeller. Men omtrent 30% av teaterpublikummet klaget over tretthet, plutselige kjernefysiske opplevelser, mild hodepine og milde synsproblemer.

En representant for American Academy of Ophthalmology mener at problemet oppstår med 3D-syn, men deres fusjonsmekanisme er ikke kraftig nok til å behandle bildevisningen, og hjernen må sende ekstra impulser for å holde øynene justert. Det vil være konflikter mellom informasjonen som hjernen sender, og kroppen vil forårsake en kaotisk tilstand. Derfor, når folk tvinger dem til å se 3D-filmer over lengre tid, møter de sykdommer.

Vel, hvis du liker å spise sjokolade, har du blitt fortalt at tennene dine kan bli dårlige, du kan bli fett, vent, vil du la sjokolade være for alltid? Åpenbart vil du ikke, fordi du vil redusere inntaket ditt Du trenger ikke å slutte å se på dem! Hvis du liker 3D-filmer, trenger du ikke å slutte å se dem, noe reseptfri reisesyke er nok!